rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Pavlova torta

2018. július 19. - rozmaring és levendula

pavlova_3.jpg

Hozzávalók:

4 db tojás fehérje

pici só

3 teáskanál cukor

málna

ribizli

áfonya

 

pavlova_1.jpg

Elkészítése:

A tojásfehérjéket kézi habverővel elkezdjük habbá verni, amikor még nincs teljesen készen, akkor hozzáadjuk a cukrot és a sót. Tovább verjük a habverővel. Amikor elkészült, sütőpapírral terített tepsire torta formát képezve rákanalazzuk a habot. 150 fokos előmelegített sütőbe tesszük és addig sütjük, amíg ropogós nem lesz kívül és puha, krémes belül. Amikor kihűlt tejszínhabbal és bogyós gyümölcsökkel díszitjük.

 

pavlova_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr9514109157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása