Hozzávalók:
4 szelet kenyér félbevágva
4-5 szem paradicsom
3 gerezd fokhagyma
7 karika kígyó uborka
1 fej vöröshagyma
olíva bogyó
só
bors
friss bazsalikom
olívaolaj
balzsamecet
reszelt sajt
Elkészítése:
A zöldségeket (paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, kígyó uborka, olíva bogyó) minél kisebbre kockázzuk fel és egy tálban keverjük össze egy kis olívaolajjal, balzsamecettel, sóval, borssal és apróra vágott bazsalikommal, hogy jól összeérjenek az ízek.
A kenyereket pirítsuk meg majd halmozzuk rájuk a zöldségeket, a tetejükre tegyünk egy kis reszelt sajtot és sütőpapírral bélelt tepsire helyezve tegyük be a sütőbe és süssük meg.
Egy pohár bor társaságában könnyű esti harapnivaló :)