Hozzávalók:
4 lazac szelet
olaj
spaghetti tészta
4 nagyobb gerezd fokhagyma
fél citrom leve
oliva olaj
zöldfűszerek
Elkészítése:
A lazacot kevés olajon minden fűszer nélkül megsütjük.
A tésztát megfőzzük (Barilla n. 5 fajtát szeretem használni). Egy serpenyőbe olaj és vaj keverékén és az apróra vágott fokhagymát megdinszteljük, majd meghintjük zöldfűszerekkel (rozmaring, kakukkfű). Hozzáadjuk a megfőzött tésztát alaposan átforgatjuk benne. Meghintjük sópihével és egy pici őrölt borssal.Tálaláskor citrom levet is locsolhatunk rá.
Köretként majonézes reszelt sárgarépát tálaltam. Lereszelünk 2 sárgarépát és a joghurtos-majonézes, picit megborsozott keverékkel alaposan összekeverjük.
Jó étvágyat!