rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Sült lazac fokhagymás-zöldfűszeres tésztával

2018. július 19. - rozmaring és levendula

lazac.jpg

Hozzávalók:

4 lazac szelet

olaj

spaghetti tészta

4 nagyobb gerezd fokhagyma

fél citrom leve

oliva olaj

zöldfűszerek

Elkészítése:

A lazacot kevés olajon minden fűszer nélkül megsütjük.

A tésztát megfőzzük (Barilla n. 5 fajtát szeretem használni). Egy serpenyőbe olaj és vaj keverékén és az apróra vágott fokhagymát megdinszteljük, majd meghintjük zöldfűszerekkel (rozmaring, kakukkfű). Hozzáadjuk a megfőzött tésztát alaposan átforgatjuk benne. Meghintjük sópihével és egy pici őrölt borssal.Tálaláskor citrom levet is locsolhatunk rá.

Köretként majonézes reszelt sárgarépát tálaltam. Lereszelünk 2 sárgarépát és a joghurtos-majonézes, picit megborsozott keverékkel alaposan összekeverjük.

Jó étvágyat!

majonezes_reszelt_sargarepa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr5514109181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása