rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Bruschetta

2019. szeptember 26. - rozmaring és levendula

bruschetta_2.jpg

Hozzávalók:

 4 szelet kenyér félbevágva

4-5 szem paradicsom

3 gerezd fokhagyma

 7 karika kígyó uborka

1 fej vöröshagyma

olíva bogyó

bors

friss bazsalikom

olívaolaj

balzsamecet

reszelt sajt

Elkészítése:

A zöldségeket (paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, kígyó uborka, olíva bogyó) minél kisebbre kockázzuk fel és egy tálban keverjük össze egy kis olívaolajjal, balzsamecettel, sóval, borssal és apróra vágott bazsalikommal, hogy jól összeérjenek az ízek.

A kenyereket pirítsuk meg majd halmozzuk rájuk a zöldségeket, a tetejükre tegyünk egy kis reszelt sajtot és sütőpapírral bélelt tepsire helyezve tegyük be a sütőbe és süssük meg.

 bruschetta_1.jpg

Egy pohár bor társaságában könnyű esti harapnivaló :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr715173004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása