rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Utolsó kommentek:

mpl 2016.10.19. 18:22:50

Aki vaj helyett margarint használ egy francia receptben, az minden aljasságra képes... :-)))

Bejegyzés: Az egyik legfinomabb teasüti, a madeleine...

Segna 2016.10.19. 16:51:46

Kedves Blogger a margarin nem vaj. Teljesen máshogy viselkedik és más ízt ad a tésztának, legfeljebb állagra hasonlít, mint a kocsikenőcs és a zsír. Mégsem csereszabatos a két termék. A vaj tejszínből készül, a margarin olajból. Optimális esetben napraforgó olajból, kevéssé optimális esetben kőolajból.

Offon kívül, nem kell a kis formákat kivajazni? elég a tésztában lévő zsiradék ahhoz, h ne ragadjon bele?
Előre is köszönöm!

Bejegyzés: Az egyik legfinomabb teasüti, a madeleine...
süti beállítások módosítása