Kedves Blogger a margarin nem vaj. Teljesen máshogy viselkedik és más ízt ad a tésztának, legfeljebb állagra hasonlít, mint a kocsikenőcs és a zsír. Mégsem csereszabatos a két termék. A vaj tejszínből készül, a margarin olajból. Optimális esetben napraforgó olajból, kevéssé optimális esetben kőolajból.
Offon kívül, nem kell a kis formákat kivajazni? elég a tésztában lévő zsiradék ahhoz, h ne ragadjon bele?
Előre is köszönöm!
rozmaring & levendula
rozmaring & levendula
Utolsó kommentek:
mpl 2016.10.19. 18:22:50
Bejegyzés: Az egyik legfinomabb teasüti, a madeleine...
Segna 2016.10.19. 16:51:46
Offon kívül, nem kell a kis formákat kivajazni? elég a tésztában lévő zsiradék ahhoz, h ne ragadjon bele?
Előre is köszönöm!
Bejegyzés: Az egyik legfinomabb teasüti, a madeleine...