rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Héjában sült batáta

2017. július 10. - rozmaring és levendula

A batáta vagy más néven édesburgonya nemcsak nagyon finom, de nagyon egészséges is, ezért fogyasszuk minél többször! Nem olcsó, de időnként ki lehet fogni jó áron, olyankor mindenképpen érdemes inkább ezt választanunk, ha köretnek valót keresünk. Önmagában is nagyon finom, húsok mellé is remek, pláne így nyáron a kerti sütögetések alkalmával :) 

img_2848.JPG

Hozzávalók:

4 db édesburgonya

olívaolaj

bors

zöldfűszerek (rozmaring, bazsalikom, oregánó, de lehet bármi, amit otthon találunk :)

Elkészítése:

Az édesburgonyákat alaposan megmossuk és negyedekre vágjuk.

img_2844.JPG

Alaposan bedörzsöljük az olívaolajjal és befűszerezzük, majd sütőlpapírral bélelt tepsiben 30 perc alatt megsütjük.

img_2845.JPG

Jó étvágyat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr7512650619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása