rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Márton napi libacomb

2016. november 12. - rozmaring és levendula

Így Márton nap környékén sok konyhát, így a miénket is mindig átjárja a sült liba vagy kacsacomb illata, ehhez elengedhetetlen köret a párolt káposzta és a burgonyapüré:)   Hozzávalók: a libacombhoz: libacomb (személyenként 1 db) 1 db sütőzacskó  zöldfűszerek: oreganó, kakukkfű,…

Tovább

Spenótos parmezános lepény

Ezt a lepényt már egészen regóta készítem és mindig nagy sikert arat. Annak idejen az egyik hazai nagy kedvencem, Stahl Judit műsorában láttam. Picit átformálva, a saját ízvilágom szerint készítem. Akik nem szeretnek hosszasan időzni a konyhában, de valami különlegesre vágynak, azoknak ideális étek…

Tovább
süti beállítások módosítása