rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Sült pisztráng

2017. augusztus 16. - rozmaring és levendula

pisztrang5.JPG

Hozzávalók:

4 db konyhakész pisztráng

2 felkarikázott citrom

4-5 gerezd fokhagyma

olívaolaj

só, hallstatti rozmaringós sót használtam

őrölt bors

zöldfűszerek (oregánó, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű), ehhez a recepthez a Kotányi Provence-i fűszerkeverékét használtam

sütőzacskó

Elkészítése:

A konyhakész pisztrángokat alaposan megmossuk, szárazra töröljük.

 

pisztrang_1_1.JPGOlívaolajat, sót, őrölt borsot és a zöldfűszereket egy kis tálban összekeverjük.

pisztrang_2.JPG

A halak mindkét oldalát beirdaljuk, és jól bedörzsöljük kívül-belül az olívaolajos-fűszeres keverékkel. 

A halak belsejébe citromkarikákat és fokhagymaszeleteket helyezünk ízlés szerint.

pisztrang_3.JPG

Sütőzacskóba tesszük a halakat, és előmelegített sütőben sütjük 30 percig.

pisztrang4.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr7812755312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása