rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Lilahagyma lekvár

2017. szeptember 20. - rozmaring és levendula

lilahagyma_lekvar_2.JPG

Hozzávalók:

4-5 fej lilahagyma

olaj

bors

3-4 teáskanál méz

3-4 teáskanál barna cukor

0,5 dl száraz vörösbor

Elkészítése:

a hagymákat megpucoljuk és hajszálvékonyra szeleteljük, majd egy kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a barna cukrot és a mézet, tovább dinszteljük, felöntjük a vörösborral. Akkor lesz jó, amikor a bor nagy része elpárolgott. A végén borsozzuk. Sültekhez, például sült liba vagy kacsacombhoz kiválóan illik kiegészítésként :)

Jó étvágyat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr6811988388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása