Ha étteremben eszünk valami nagyon finomat, utána feltétlenül elkészítem otthon is. Ez a fogás is így került az asztalunkra :) ... és úgy tűnik, hogy marad is :)
Hozzávalók:
6 szelet csont nélküli tarja
Mexikói fűszerkeverék (Kotányi)
Grill fűszerkeverék (Kotányi)
őrölt bors
dijoni mustár
olaj
lecsó
fél zacskó bulgur
Elkészítése:
A hús szeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, ízlés szerint bedörzsöljük a fűszerekkel, (nem használtam sokat, éppen csak fél teáskanálnyit mindenből a hússzelet egy-egy oldalához), majd megkenjük mindegyiket a mustárral, és az olajból is öntünk rá egy keveset. Lefóliázva hűtőbe tesszük 2 órára, majd forró olajon kisütjük.
Köretként lecsót és bulgurt kínáltam hozzá.
A bulgurt a csomagoláson leírtak szerint, a lecsót hagyományos módon készítjük el, de picit kevesebb sóval, mert a hús elég fűszeres.Mennyei párosítás,megéri kipróbálni :)
Jó étvágyat!