rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Toszkán paradicsomleves

2016. június 28. - rozmaring és levendula

Hozzávalók:

2 közepes fej vöröshagyma

3 közepes gerezd fokhagyma

2 doboz hámozott paradicsomkonzerv

0,5 l húsleves alaplé

bors

olívaolaj

bazsalikom

reszelt parmezán

 image_4_1.jpeg

Elkészítés:

A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprítjuk és olívaolajon megdinszteljük. Amikor aranybarna lett, hozzáadjuk a hámozott paradicsomokat, picit megforgatjuk a hagymával, teszünk bele néhány felaprított bazsalikom levelet, majd felöntjük a húsleves alaplével. Lassú tűzön 30 percig főzzük. Amikor megpuhultak a paradicsomok, botmixerrel összeturmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk. Reszelt parmezánnal tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr818848138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása