rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Tejszines csirke

2016. július 14. - rozmaring és levendula

Hozzávalók:

1 db csirkemell filé

olaj

350 ml sűrű tejszín

1 üveg Bonduelle gomba

bors

bazsalikom

 image_3.jpeg

A csirkemellet apró darabokra vágjuk, olajon megpirítjuk. Amikor elfőtt a hús leve és elkezd pirulni adunk hozzá néhány vékony szelet gombát és együtt sütjük tovább. Amikor a gomba is megpuhult, sózzuk, borsozzuk majd felöntjük a tejszínnel, lassú kevergetés mellett főzzük tovább legalább 5 percig, vegül friss bazsalikommal meghintjük. Tetszés szerint tésztával vagy rizzsel tálaljuk - személy szerint én sokkal jobban kedvelem tesztával, leginkább conciglioneval.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr568855020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása