rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Tepsis sült zöldégek

2016. december 05. - rozmaring és levendula

Ezt az önmagában vagy köretnek is remek ételt ebben az időben kifejezetten ajánlom mindenkinek, mert gyors, egyszerű, egészséges és nagyon finom is :)

img_1335.JPG

Hozzávalók:

2 db cukkini

3-4 db sárgarépa

2 db cékla

1 db karalábé

4-5 fej vörös hagyma

6-7 gerezd fokhagyma

1 db kaliforniai vagy bármilyen piros színű, húsos paprika

4-5 db közepes nagyságú paradicsom, de nyugodtan használhatunk kotélparadicsomot is

egy kevés olaj

bors

zöldfűszerek (oregánó, bazsalikom, rozmaring)

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk és kockára vagy julienne-re daraboljuk őket.  Egy tepsi aljára öntünk egy kevés olajat és ráhalmozzuk a feldarabolt zöldségeket, egy kevés olajjal meglocsoljuk, sóval, borssal, zöldfűszerekkel fűszerezzük és jó 40 perc alatt megsütjük.

img_1331.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr8912010936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása