rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Tonhalkrém

2017. március 07. - rozmaring és levendula

tonhalkrem_1.JPG

Ha nincs időnk vagy kedvünk hosszasan időzni a konyhában, de mégis valami különlegeset szeretnénk enni akár reggelire vagy vacsorára, akkor ideális a tonhalkrém, most a böjti időszakban meg pláne, sőt akár még vendégváró falatoknak is megállják a helyüket az ilyen kis szendvicsek :)

Hozzávalók:

1 doboz tonhal, olivaolajos Rio Mare-t használtam

ömlesztett sajt, ehhez a recepthez 2 db Medve sajtot használtam

1 kisebb fej lilahagyma

2 teáskanálnyi vaj

1,5 teáskanálnyi majonéz

bors

ízlés szerint néhány csepp citromlé

Elkészítése:

A lilahagymát egészen apróra szeleteljük, majd az összes hozzávalót egy tálba tesszük és jó alaposan összekeverjük. Olivás kenyérre kenve verhetetlen. Egy csepp citrommal is megbolondíthatjuk :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr3612319283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása