rozmaring & levendula

rozmaring & levendula

Barackos csirkemell

2017. június 30. - rozmaring és levendula

img_2725.JPG

Hozzávalók:

4 db  csirkemell filé

1 üveg őszibarack konzerv

trappista sajt

olaj a sütéshez

bors

Elkészítése:

A csikemelleket vékony szeletekre vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, majd olajon megsütjük. Ezt követően sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, hogy könnyebb legyen utána a mosogatás.

img_2720.JPG

A húsokra ráhelyezzük a felszeletelt őszibarackot, majd a vékonyra szeletelt sajtot.

img_2721.JPG

 

img_2722.JPGEzt követően mehet be a sütőbe, egészen addig sütjük, amíg rá nem olvad a sajt. Burgonyakrokettel vagy zöldsalátával tálaljuk, de a legfinomabb, ha mindkettő van mellé :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringeslevendula.blog.hu/api/trackback/id/tr7512605857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása